Varukorg

Leveransinformation

Din integritet är väldigt viktig för oss på Styletower - du kan ALLTID handla tryggt hos oss!


KUVERT ELLER KARTONG

Ditt paket kommer till dig i någon av dessa format. Har du beställt mindre varor kommer du förmodligen få hem det i våra vita vadderade kuvert. Har du däremot beställt större grejer kommer du att få din order i mindre eller större kartonger beroende på produkten du beställt.


DISKRET AVSÄNDARE

Alla våra paket har avsändaren: Nordic Trade Tower AB och skickas i diskreta paket/kartonger. Det framgår ingenstans utanpå paketet vad som finns i ditt paket. Du kan alltså vara helt trygg när du beställer från oss.


LEVERANSER INOM SVERIGE

Från att du har lagt din order till att den skickas ut ur vårt lager tar det högst 24h (undantag röda dagar och helger samt om inget annat anges). Skulle den produkt kunden beställt vara slutsåld kontaktar vi kunden ifråga. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning. Skulle något i din beställning vara restnoterat förbehåller vi oss rätten att skicka en likvärdig vara och kontaktar dig som kund och kommer överens om detta. Lämna därför alltid dina korrekta kontaktuppgifter!


LEVERANS UTANFÖR SVERIGE

Från att du har lagt din order till att den skickas ut ur vårt lager tar det högst 24h (undantag röda dagar och helger samt om inget annat anges). Vidare tar det olika lång tid för transportören du väljer att skicka ditt paket från Sverige till ditt land. Kontakta därför transportören du väljer för vidare information. Skulle den produkt du beställt vara slutsåld kontaktar vi dig. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning. Skulle något i din beställning vara restnoterat förbehåller vi oss rätten att skicka en likvärdig vara och kontaktar dig som kund och kommer överens om detta. Lämna därför alltid dina korrekta kontaktuppgifter!


TULL

Vid försändelser utanför Sverige tas inga som helst ansvar för tull eller diverse begränsningar.


AVISERING

Du som kund kommer att vara 100% uppdaterad med hur din order leverans går till. Du kommer att vara uppdaterad om din order från sekunden efter att du har lagt din order, såvida dina kontaktuppgifter stämmer. Så var noga med att fylla i korrekta uppgifter så du inte går miste om dessa aviseringsmöjligheter.

  1. Orderbekräftelse: Direkt efter att du har lagt din order kommer du att få en orderbekräftelse som bekräftar att din order är lagd.
  2. Föravisering: Så fort din order är packad och redo för att lämna vårt lager så kommer du att få ett mail skickat till dig, en s.k. föravisering, som inkluderar ditt kollinummer som du kommer att kunna följa ditt paket med.
  3. Transportörens avisering: Beroende på vilket aviseringsval du indirekt gjort kommer transportören att avisera dig med information om när ditt paket är framme och var du kan hämta ut det.

På så vis har du full koll på hur det går med din order.

SMS: Om du vill få SMS-avisering uppger du ett giltigt mobiltelefonnummer i mobiltelefonfältet i kassan! Mail: Om du vill få mail-avisering uppger du ett giltigt mailadress i E-postadress fältet i kassan!

OBS! Våra system prioriterar SMS-avisering högst därefter kommer mail-avisering. Om inga av dessa uppgifter finns så kommer transportören att skicka dig en pappers-avi!

Om du dessutom har skapat ett konto hos oss så ser du ditt kollinummer på din order när du loggar in på mina sidor.