Varukorg

Väskor & Plånböcker

Här hittar du väskorna som sticker ut lite extra och som kan hjälpa dig att göra ett riktigt statement med en lite ungdomligare attityd. Saker som dödskallar och stjärnor, livsstilar som rastafari och personer som Che Guevara och Bob Marley går aldrig ur tiden. De är ikoniska och tidlösa och kommer alltid ha en plats i vår samtid - så också på våra väskor.

Ibland ses plånböcker som en bisak vars utseende inte är så viktigt och överallt kan man hitta plånböcker i någon sorts läderimitation, svart- eller brun till färgen. Det tycker vi är tråkigt! Här hittar du istället läckra plånböcker i starka färger som gör dig glad.

Sara - Orange
Fynd Nyhet Populär
Snygg och praktisk aftonväska eller plånbok i stark orange med dubbla fack och dragkedjor. I ena facket finns det plats för åtta kort och i andra facket går det att ha mynt eller annat smått och gott. Handledsrem medföljer...
89 SEK 99 SEK
Exkl moms:71 SEK
Väska Kaninskalle
Fynd Populär
Trött på folk som bär på Playboy bunny-accessoarer? Denna svarta väska med vita handtag har sin egen variant av kanin i form av en skalle med kaninöron. Väskan är gjord av PVC-material i samma stil som en klassisk bowlingväska. Innerficka finns med dragkedja.Storlek: 24 x 24 cm..
89 SEK 99 SEK
Exkl moms:71 SEK
Lips Clutch
Fynd Populär
Lips Clutch i blankt svart beprydd med ett par röda läppar. Avtagbar axelrem.Storlek: 14 x 27 cm..
49 SEK 89 SEK
Exkl moms:39 SEK
Handväska med Fluga (Stjärna)
Fynd
Väska med stjärnbeprydd fluga. Denna söta handväska är gjord i PVC-material och har invändigt mobilficka och fack som stängs med dragkedja.Storlek: 34 x 36 cm..
89 SEK 99 SEK
Exkl moms:71 SEK
Handväska med Fluga (Dödskalle-Ros)
Fynd
Väska med döskalle- och rosbeprydd fluga. Denna söta handväska är gjord i PVC-material och har invändigt mobilficka och fack som stängs med dragkedja.Storlek: 34 x 36 cm..
89 SEK 99 SEK
Exkl moms:71 SEK
Visar 1 till 5 av 5 (1 Sidor)